2 Ağustos 2011 Salı

Hosting Sunucu Barındırma Çalışmaları

Bir web sitesi barındırma seçiminde söz konusu önemli bir endişe hızıdır. Bant genişliği ve disk alanı her zaman daha fazlasını alabilirsiniz. Ama sunucu hızı, ya da tepki gelince, bu para ile elde edemeyeceğiniz bir şeydir. Bu sadece onun ne olduğunu ve sunucu doldurur genellikle zaman zaman kötüleşiyor. Düşük bir fiyat ile ev sahibi, sınırsız özellikler sunuyor, sunucular, sunucu kar elde etmek için bir çok müşteri ile dolu olması gerekir emin olabilirsiniz. Ve bu düşük hızlarda daha iyi bir olsun asla anlamına gelir.
Bir sonraki endişe hizmet ile ne yapabilirim. Birçok şirket güvenli oynamak ister ve sadece kendi hosting sunucularında everyhing yüklemek ve tek bir paket olarak sunuyoruz. Ancak, ASP, ASP.NET, PHP, Perl, Python, mySQL, MSSQL, SSI ve böylece çalışan bir bilgisayarda ne olur? Kötü durumda, hiçbir şey. Onlar gerçekten istediği her şeyi yukarıda, bir şey daha hafif bir varyasyonu değil. Bunu tüm çalışma olsun, pek çok geçici çözüm sunucu yapılandırılmış ve güvenlik açıkları, tamir edilecek üretim çizilmiş olmalı, böylece oluşturulmuş olacak. Ne yazık ki bazı şirketler bu geçerli değildir ve müşterilerine güvenlik konusunda endişe yerine, onlar kendi sitesinde tek bir reklam tüm fantezi özellikleri yazabilirsiniz biraz çalışan her şeyi almak için endişeleniyorsanız.
Zaman geçtikçe, bazı güncelleştirmeler linux hosting  ve hiçbir işleri geçerlidir. Onlar biraz daha korkak yapılandırmaları uygulamak ve bilgisayarı tekrar almak. Bu oyun, ben istediğim yere giden kar erime waterflow almaya çalışırken, hala bir çocukken oynardık bahar oyunlar bir çok benzemektedir. Değil ama nereye akış söylemek gibi değil. Ben denedim ne kadar zor olursa olsun, ertesi sabah su istediği yere gidiyordu. Araçları veya tekniği ile sorun değildi, ama su sonsuza kadar gidemez nerede orijinal bir fikir. Bu, tüm teknolojileri tek bir kutu üzerinde çalışıyor olan fikri çok yakındır. Serin, ama çalışmıyor.
Sitenizin Yukarıdaki yapılandırmaları ile bir sunucu üzerinde barındırılan olsun, webmaster kırık bir ortamda kodlama zorlar. Eski sürücüleri ile birçok kez yenilerini sorunlara neden çünkü. Zorla webmaster kodları sunucu üzerinde işletim sistemi host konfigürasyonu olanlara benzer geçici çözümler ile dolu olduğunu kodu. Ve zaman imkansız olduğu tespit edildi, çünkü servis sağlayıcı barındırma hizmetlerini durdurması olduğunu, geldiğinde, bilgisayarları geçiş yapmak gerekir. Sürpriz için, kod, yeni bir sunucu üzerinde çalışmaz. Neden? Yeni sunucu, bütün bu "özel" yapılandırmaları ve işletim sistemi "sıcak fikirler" bulunmamış. Bu noktada bazı işlerin almak için webmaster başvurmanız gerekir. Ve o umarım hatta kod geçici çözümler ve neden bunların uygulanmasını hakkında somehing hatırlar önceden kullanılan aynı webmaster irtibata geçebilirsiniz tanrısı dua ediyorum. Yeni bir webmaster Başlarken muhtemelen tüm kodu yeniden yol açacaktır. En azından bu şekilde daha ucuz olmalıdır. Pahalı Sesler? Bu zaman ve para ilk kodu ile kullanılan tüm geçici çözümler kodlama yaparken ne kadar çöp üzereyiz hesaba özellikle,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder