2 Ağustos 2011 Salı

Ofis İçin Kullanılabilecek Host Çeşitleri

Eğer bir ofis sahibi ya da evden iş çalıştırmak mı? Bu soru çok iyi olduğunu merak küçük şirketler için gelir. Biz her faydaları ile götüreceğiz.
Tamamen online yoluyla işletme faaliyet ofisi olan faydaları nelerdir?
Birden fazla çalışanı var ve orta / büyük ölçekli bir operasyon, bir ofis iyi olurdu. Sadece hosting hizmetleri sunuyoruz durdurmak için müşterileri için bir ofis olan büyük bir Colo veya ağ hizmetleri yapıyoruz sürece, hiçbir nokta yoktur. Müşteriler genellikle sürece, kendi web sitesinde online olduğu gibi, çalıştıkları yerlerde bakım olmazdı.
Açıkçası evde çalışarak para ton tasarruf edersiniz. Ben özel bir ofis odası, faks makinesi, çalışma masası, dolum dolap, vb gibi evime ikinci bir oda var ve çok iyi çalışıyor. Evden çalışma varsa da, internet bağlantısı, kira, telefon, ve diğer günlük ofis maliyetleri gibi pek çok şey yazabilirsiniz.
Eğer evden çalışma 1 veya 2 kişilik küçük bir şirket, bunun yerine reklam ve satın müşterileri için kullanabileceğiniz çok para kazandıracak. Sadece bir ofis kira maliyeti ve satış yönünde kullanmak. Bir süre sonra, büyümek ve çok sayıda çalışanı var bekliyoruz iş, mevcut müşterilerinden gelen sağlam bir iş planı ve reel gelir - bir ofis almak için zamanı geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder